Događaj Novi vek srpskog tenisa – Tennis 10 Turnir

Novi vek srpskog tenisa / Tennis 10 Turnir

Ovaj projekat pokrenut je od strane Teniskog saveza Srbije u cilju aktuelizacije najbolje sportske tradicije, podrške razvoju baze srpskog tenisa, pomoći profesionalnim klubovima u potrazi za resursima za razvoj vrhunskih sportista, osnaživanju teniskih klubova i akademija u cilju privlačenja igrača drugih zemalja i učvršćivanja autoriteta Srbije na teniskoj mapi.

Prvi iz serije događaja ovog projekta,koji je ujedno i otvorio ovaj projekat, je turnir Tennis 10 održan na terenima Teniskog kluba Crvena zvezda. Tennis 10 je turnir na kome su učestvovali takmičari do 10 godina, Crvenog, Narandžastog i Zelenog nivoa. Turnir se održao 13. i 14. maja. 

Događaj i turnir otvorili su predsednik Teniskog saveza Srbije Mirko Petrović, direktor Teniskog kluba Crvena zvezda Slobodan Vojinović, direktor kompanije Data-Driven Lab Jevgenij Atamančuk, kao generalni sponzor Teniskog kluba Crvena zvezda, i autorka programa “Putem šampiona” Novak Đoković fondacije Ana Jovanović

Zahvaljujemo se svim takmičarima, sudijama, trenerima, publici i sponzorima koji su doprineli otvaranju ovog projekta i ovom takmičenju!

Posebnu zahvalnost želimo da iskažemo Teniskom savezu Srbije, Ani Jovanović i našem generalnom sponzoru Data-Driven Labu i Jevgeniju Atamančuku kao direktoru kompanije