Sponzori

Teniski klub Crvena Zvezda jedan je od najuspešnijih sportskih klubova u Srbiji, a njegovi uspesi ne bi bili mogući bez podrške i saradnje sa sponzorima.

Teniski klub Crvena Zvezda ponosan je na svoje partnere i sponzore, koji su ključni za našu uspešnu saradnju i dugoročnu međusobnu podršku. Klub se može pohvaliti saradnjom sa nekim od najuglednijih imena u poslovnom svetu, uključujući kompanije poput Data Driven Lab, Erste Bank, Roma i drugi.

Osim finansijske i marketinške podrške, sponzori takođe pomažu klubu da stvori i održava odnose sa drugim organizacijama i zajednicama. Ovaj aspekt je ključan za uspeh kluba, jer mu omogućava da se poveže sa drugim organizacijama, sarađuje sa njima i razvija nove prilike za napredak i rast.

Zato se svi u klubu, od igrača i trenera do uprave i navijača, duboko zahvaljuju našim sponzorima. Njihova podrška nam omogućava da nastavimo da napredujemo, da se takmičimo na najvišem nivou i da predstavljamo Crvenu Zvezdu na najbolji mogući način. Bez njih, ne bismo mogli da ostvarimo svoje ciljeve i da budemo ono što jesmo – jedan od najboljih teniskih klubova u Srbiji.

Generalni sponzor

Data Driven Lab

Data-Driven Lab je kompanija koja se bavi razvojem softverskih rešenja zasnovanih na podacima (data-driven solutions). Firma se fokusira na primenu veštačke inteligencije (AI) i mašinskog učenja (machine learning) u različitim oblastima, uključujući marketing, prodaju, finansije, telekomunikacije i druge.

Data-Driven Lab se ističe po svom timu iskusnih stručnjaka u oblasti podataka i veštačke inteligencije, koji su u stanju da pruže klijentima napredna rešenja prilagođena njihovim specifičnim potrebama. Firma nudi širok spektar usluga, uključujući razvoj softvera, implementaciju veštačke inteligencije, konsultantske usluge, edukaciju i druge.

Firma se takođe bavi istraživanjem i razvojem novih tehnologija i alata za obradu podataka i mašinskog učenja. Njihov cilj je da pomognu klijentima da iskoriste moć podataka i veštačke inteligencije u cilju optimizacije poslovanja i donošenja boljih poslovnih odluka.

Više o sponzoru

Erste Banka

Današnja, Erste Banka a.d. Novi Sad, počela je sa radom pre skoro dve decenije,
akvizicijom Novosadske Banke, najstarije finansijske institucije u zemlji, koja je
osnovana 1864. godine kao Novosadska štedionica, prva štedionica te vrste. Erste
Banka je članica Erste Grupe, jedne od vodećih kompanija za pružanje finansijskih
usluga na području srednje i istočne Evrope, osnovane pre više od dva veka.

Mrežu Erste Banke u Srbiji danas čini 87 filijala za rad sa stanovništvom, kao i četiri
komercijalna centra. Više od 1.300 zaposlenih svakodnevno opslužuje više od
500.000 individualnih klijenata i veliki broj korporativnih klijenata.

Volimo da kažemo da smo mi Banka za sve one svakodnevne, male i velike stvari,
za one koje se dešavaju jednom u životu i one koje se ponavljaju. Pomažemo ljudima
da postižu više, biznisima da napreduju i privredi da se razvija.

Brinemo o sveukupnoj dobrobiti kako zajednice u kojoj živimo i radimo tako i
pojedinca i smatramo da je naša obaveza, ali i odgovornost da brinemo o
finansijskom zdravlju, dobrobiti i prosperitetu naših zaposlenih i klijenata.

Neumorno ulažemo u različite programe iz oblasti kulture, umetnosti, nauke, ali i
sporta. Kada su sportske aktivnosti u pitanju, naše strateško opredeljenje se zasniva
na kontinuiranoj podršci takozvanim malim sportovima, prevashodno u manjim,
nerazvijenim sredinama.

Isto tako, verujemo da sport kao aktivnost pripada svim generacijama jer, pre svega,
poboljšava kvalitet života i doprinosi očuvanju zdravlja. Shodno tome, fokusirani smo
na sportske programe i inicijative okrenute ka deci i mladima jer verujemo da se
zdrave sportske navike i ljubav prema fizičkoj aktivnosti gaje od malena.

Možda svet ne možemo učiniti boljim mestom za život, ali sigurno možemo doprineti
da lokalni teniski teren, bazen, trim ili biciklistička staza postanu lepše, opremljenije i
zdravije mesto za sport i rekreaciju.
#verujusebe

Više o sponzoru

Point Group Int

Bio Energy Point doo, privredno društvo osnovano 2007. godine, registrovano je za obavljanje delatnosti u okviru obnovljivih izvora energije. Kao lider na srpskom tržištu, u oktobru 2008. godine započinje proizvodnju peleta u novosagrađenoj fabrici u Boljevcu, u Istočnoj Srbiji. Kompanija je danas modernizovana i dodatno je proširila proizvodne kapacitete. godišnje se proizvede 85.000 tona najkvalitetnijeg peleta. Od ukupne količine 30% se izveze, dok se 70% proda na domaćem tržištu. Nova oprema, instalirana u fabrici, nabavljena je iz Holandije (CPM-Prese), Nemačke (Bruks-Kloeckner-čiper), Hrvatske (Seting-šušare) i Slovenije (Robotika – mašina za pakovanje).
Više o sponzoru

Roma Company

ROMA COMPANY je preduzeće koje je počelo sa radom 1992. godine. Bavi se distribucijom boja, lakova, tapeta, lepkova i drugih proizvoda za završne radove u građevinarstvu, kao i potrebnog molersko-farbarskog alata. Roma company predstavlja modernu, trgovačku firmu koja posluje po svetskim standardima.

Sve je počelo od jednog maloprodajnog objekta na Novom Beogradu, a danas  20 godina kasnije, Roma Company ima četiri velika distributivna centra, u Beogradu, Kraljevu, Nišu i Novom Sadu, kao i deset maloprodajnih objekata u Srbiji i predstavništvo u Crnoj Gori.

Zaposleni u ovoj firmi neguju savremeni način poslovanja, koji podrazumeva vrhunski kvalitet, ali i očuvanje imidža koji taj kvalitet približava sve brojnijim kupcima i poslovnim partnerima, kako iz zemlje tako i iz inostranstva.

Svi oni koji su imali zadovoljstvo da kupuju u nekoj od Rominih prodavnica videli su da osim boja, lakova, četki, merdevina i drugog alata i prateće opreme mogu računati na asistenciju i ljubaznost edukovanih prodavaca kao i na pristupačne cene.

Više o sponzoru

DPC Group

DPC Group osnovan je 2000. godine pod punim nazivom Digital Printing Center. Od nastanka kompanije težnja je bila da kompanija postane regionalni centar digitalne štampe, što je i postala uz iskreno zalaganje, veliki trud i beskonačne količine uložene energije. Kompanija nudi rešenje za sve potrebe svojih klijenata.

Učešćem u humanitarnim akcijama, pomaganjem studenata, sportista, svih onih kojima je pomoć potrebna, kompanija aktivno učestvuje u društvu. Nesebičnošću i podrškom koju pružamo zajednici, ekološkim vrednostima koje primenjujemo i za koje se zalažemo, razumevanjem i ispunjavanjem zadataka koje pred nas stavljate Vi, zajedno idemo KORAK ISPRED SVIH!

Više o sponzoru

Metalfer

Metalfer doo (u daljem tekstu „Metalfer“) je osnovan u Srbiji 2002. godine u cilju razvoja poslovanja Grupe na Balkanu. Od tada, kompanija je porasla i postala jedan od glavnih proizvođača čelika u regionu. Grupa je 2008. godine izgradila Metalfer Steel Mill doo (u daljem tekstu „MSM“) u Srbiji, koristeći prednost što je jedini lokalni proizvođač čeličnih armaturnih šipki (debara), u transportnom čvorištu Zapadnog Balkana u gradu Sremska Mitrovica. 2011. godine osnovan je Metalfer Invest, koji se bavi elektroenergetskim i infrastrukturnim projektima, dok je 2013. osnovan Metalfer Invest Montenegro.

Više o sponzoru

Voda Vrnjci

Posle rimskog osvajanja Balkana, krajem stare i početkom nove ere, mineralne vode Vrnjačke Banje koristile su se za osveženje i kupanje! Pronađeni arheološki nalazi: uređen izvor mineralne vode, bazen za kupanje kao i mnoštvo kovanog novca sa likovima rimskih imperatora, svedoče da su na tom mestu stari Rimljani izgradili svoje terme! U njih su na lečenje i oporavak mahom dolazili legionari rimskih legija i romanizovana plemenska aristokratija starosedelaca.

Dukati sa likom rimskih imperatora, stari rimljani ostavljali su u blizini vrnjačkih izvora iz kultnih razloga, u znak zahvalnost bogovima na prirodnom daru – lekovitoj vodi. Zato našu ambalažu krasi Rimski zlatnik, simbol vode koja je premostila dve ere! Lik cara Konstantina, jednog od najznačajnihih vladara i rimske i svetske istorije, utisnut je na rimskom novčiću, koji personifikuje korporativni identitet Vode Vrnjci.

Više o sponzoru