Sponzori

Teniski klub Crvena Zvezda jedan je od najuspešnijih sportskih klubova u Srbiji, a njegovi uspesi ne bi bili mogući bez podrške i saradnje sa sponzorima.

Teniski klub Crvena Zvezda ponosan je na svoje partnere i sponzore, koji su ključni za našu uspešnu saradnju i dugoročnu međusobnu podršku. Klub se može pohvaliti saradnjom sa nekim od najuglednijih imena u poslovnom svetu, uključujući kompanije poput Data Driven Lab, Erste Bank, Roma i drugi.

Osim finansijske i marketinške podrške, sponzori takođe pomažu klubu da stvori i održava odnose sa drugim organizacijama i zajednicama. Ovaj aspekt je ključan za uspeh kluba, jer mu omogućava da se poveže sa drugim organizacijama, sarađuje sa njima i razvija nove prilike za napredak i rast.

Zato se svi u klubu, od igrača i trenera do uprave i navijača, duboko zahvaljuju našim sponzorima. Njihova podrška nam omogućava da nastavimo da napredujemo, da se takmičimo na najvišem nivou i da predstavljamo Crvenu Zvezdu na najbolji mogući način. Bez njih, ne bismo mogli da ostvarimo svoje ciljeve i da budemo ono što jesmo – jedan od najboljih teniskih klubova u Srbiji.

Generalni sponzor

Data Driven Lab

Data-Driven Lab je kompanija koja se bavi razvojem softverskih rešenja zasnovanih na podacima (data-driven solutions). Firma se fokusira na primenu veštačke inteligencije (AI) i mašinskog učenja (machine learning) u različitim oblastima, uključujući marketing, prodaju, finansije, telekomunikacije i druge.

Data-Driven Lab se ističe po svom timu iskusnih stručnjaka u oblasti podataka i veštačke inteligencije, koji su u stanju da pruže klijentima napredna rešenja prilagođena njihovim specifičnim potrebama. Firma nudi širok spektar usluga, uključujući razvoj softvera, implementaciju veštačke inteligencije, konsultantske usluge, edukaciju i druge.

Firma se takođe bavi istraživanjem i razvojem novih tehnologija i alata za obradu podataka i mašinskog učenja. Njihov cilj je da pomognu klijentima da iskoriste moć podataka i veštačke inteligencije u cilju optimizacije poslovanja i donošenja boljih poslovnih odluka.

Više o sponzoru

Erste Banka

Erste banka je jedna od vodećih finansijskih institucija u Centralnoj i Istočnoj Evropi, sa sedištem u Beču, Austrija. Banka pruža širok spektar finansijskih usluga i proizvoda, uključujući bankarske račune, kreditne kartice, štedne račune, kredite, osiguranja, upravljanje imovinom i druge.

Erste banka je prisutna u 7 zemalja Centralne i Istočne Evrope, uključujući Austriju, Češku, Slovačku, Mađarsku, Hrvatsku, Rumuniju i Srbiju, sa više od 16 miliona klijenata. Banka se ističe po svom fokusiranju na klijenta i inovacije u finansijskom sektoru, čime pokušava da unapredi svoje poslovanje i pruži bolje usluge svojim klijentima.

Erste banka je takođe posvećena društveno odgovornom poslovanju, sa ciljem da doprinese razvoju zajednica u kojima posluje i promoviše održivost u svim aspektima svog poslovanja.

Više o sponzoru

Point Group Int

Bio Energy Point doo, privredno društvo osnovano 2007. godine, registrovano je za obavljanje delatnosti u okviru obnovljivih izvora energije. Kao lider na srpskom tržištu, u oktobru 2008. godine započinje proizvodnju peleta u novosagrađenoj fabrici u Boljevcu, u Istočnoj Srbiji. Kompanija je danas modernizovana i dodatno je proširila proizvodne kapacitete. godišnje se proizvede 85.000 tona najkvalitetnijeg peleta. Od ukupne količine 30% se izveze, dok se 70% proda na domaćem tržištu. Nova oprema, instalirana u fabrici, nabavljena je iz Holandije (CPM-Prese), Nemačke (Bruks-Kloeckner-čiper), Hrvatske (Seting-šušare) i Slovenije (Robotika – mašina za pakovanje).
Više o sponzoru

Roma Company

ROMA COMPANY je preduzeće koje je počelo sa radom 1992. godine. Bavi se distribucijom boja, lakova, tapeta, lepkova i drugih proizvoda za završne radove u građevinarstvu, kao i potrebnog molersko-farbarskog alata. Roma company predstavlja modernu, trgovačku firmu koja posluje po svetskim standardima.

Sve je počelo od jednog maloprodajnog objekta na Novom Beogradu, a danas  20 godina kasnije, Roma Company ima četiri velika distributivna centra, u Beogradu, Kraljevu, Nišu i Novom Sadu, kao i deset maloprodajnih objekata u Srbiji i predstavništvo u Crnoj Gori.

Zaposleni u ovoj firmi neguju savremeni način poslovanja, koji podrazumeva vrhunski kvalitet, ali i očuvanje imidža koji taj kvalitet približava sve brojnijim kupcima i poslovnim partnerima, kako iz zemlje tako i iz inostranstva.

Svi oni koji su imali zadovoljstvo da kupuju u nekoj od Rominih prodavnica videli su da osim boja, lakova, četki, merdevina i drugog alata i prateće opreme mogu računati na asistenciju i ljubaznost edukovanih prodavaca kao i na pristupačne cene.

Više o sponzoru

DPC Group

DPC Group osnovan je 2000. godine pod punim nazivom Digital Printing Center. Od nastanka kompanije težnja je bila da kompanija postane regionalni centar digitalne štampe, što je i postala uz iskreno zalaganje, veliki trud i beskonačne količine uložene energije. Kompanija nudi rešenje za sve potrebe svojih klijenata.

Učešćem u humanitarnim akcijama, pomaganjem studenata, sportista, svih onih kojima je pomoć potrebna, kompanija aktivno učestvuje u društvu. Nesebičnošću i podrškom koju pružamo zajednici, ekološkim vrednostima koje primenjujemo i za koje se zalažemo, razumevanjem i ispunjavanjem zadataka koje pred nas stavljate Vi, zajedno idemo KORAK ISPRED SVIH!

Više o sponzoru

Metalfer

Metalfer doo (u daljem tekstu „Metalfer“) je osnovan u Srbiji 2002. godine u cilju razvoja poslovanja Grupe na Balkanu. Od tada, kompanija je porasla i postala jedan od glavnih proizvođača čelika u regionu. Grupa je 2008. godine izgradila Metalfer Steel Mill doo (u daljem tekstu „MSM“) u Srbiji, koristeći prednost što je jedini lokalni proizvođač čeličnih armaturnih šipki (debara), u transportnom čvorištu Zapadnog Balkana u gradu Sremska Mitrovica. 2011. godine osnovan je Metalfer Invest, koji se bavi elektroenergetskim i infrastrukturnim projektima, dok je 2013. osnovan Metalfer Invest Montenegro.

Više o sponzoru

Voda Vrnjci

Posle rimskog osvajanja Balkana, krajem stare i početkom nove ere, mineralne vode Vrnjačke Banje koristile su se za osveženje i kupanje! Pronađeni arheološki nalazi: uređen izvor mineralne vode, bazen za kupanje kao i mnoštvo kovanog novca sa likovima rimskih imperatora, svedoče da su na tom mestu stari Rimljani izgradili svoje terme! U njih su na lečenje i oporavak mahom dolazili legionari rimskih legija i romanizovana plemenska aristokratija starosedelaca.

Dukati sa likom rimskih imperatora, stari rimljani ostavljali su u blizini vrnjačkih izvora iz kultnih razloga, u znak zahvalnost bogovima na prirodnom daru – lekovitoj vodi. Zato našu ambalažu krasi Rimski zlatnik, simbol vode koja je premostila dve ere! Lik cara Konstantina, jednog od najznačajnihih vladara i rimske i svetske istorije, utisnut je na rimskom novčiću, koji personifikuje korporativni identitet Vode Vrnjci.

Više o sponzoru