Turniri

Turniri u našem klubu…

U srcu sportskog duha Beograda, Teniski klub Crvena zvezda sjaji kao istinsko mesto za ljubitelje tenisa. Naš ugledni klub ne samo da nudi vrhunsku opremu i terene za tenis, već je takođe i domaćin niza uzbuđujućih turnira koji privlače igrače i publiku iz cele regije.

Tokom cele godine, Teniski klub Crvena zvezda organizuje raznovrsne turnire koji odražavaju različite nivoe veštine i uzraste. Svi turniri predstavljaju priliku za takmičenje ali i za razmenu iskustava i stvaranje trajnih prijateljstava među teniserima.

Za mlađe igrače, Teniski klub Crvena zvezda organizuje juniorske turnire koji podstiču razvoj veština i strasti prema tenisu. Ovi turniri ne samo da omogućavaju mladim talentima da pokažu svoj potencijal, već im takođe pružaju priliku da steknu vredna iskustva u takmičarskom okruženju.

Pored toga, klub redovno organizuje i rekreativne turnire otvorene za sve članove kluba. Ovi turniri su sjajan način za sve igrače, bez obzira na nivo iskustva, da se druže, takmiče i uživaju u atmosferi teniske zajednice. Takmičari se često međusobno podržavaju, dele savete i slavlje nakon mečeva, stvarajući tako neprocenjivu atmosferu zajedništva.

Svaki turnir u Teniskom klubu Crvena zvezda pruža ne samo priliku za sportsko nadmetanje, već i za promovisanje vrednosti kao što su fer plej, upornost i timski duh. Klub je posvećen unapređenju tenisa u regionu i stvaranju inspirativnog okruženja za sve ljubitelje ovog plemenitog sporta.

Teniski klub Crvena zvezda ne samo da je domaćin uzbudljivih turnira koji okupljaju teniske entuzijaste svih uzrasta, već je i simbol strasti prema tenisu i duha sportskog takmičenja. Njegova uloga u promovisanju tenisa i sportskih vrednosti je neprocenjiva, čineći ga nezaobilaznim delom sportske scene Beograda i šire.

Kontaktirajte nasVesti o turnirima

Raspored predstojećih turnira i manifestacija u Teniskom klubu Crvena zvezda za 2023. godinu

Raspored turnira će biti objavljen uskoro!

Raspored turnira će biti objavljen uskoro!

Raspored turnira će biti objavljen uskoro!

Raspored turnira će biti objavljen uskoro!

Raspored turnira objavljuje se u tromesečnom formatu!

UTR Turniri

UTR Turniri

UTR

ITF Turniri

ITF Turniri

ITF

TE Turniri

TE Turniri

TE

Prenos mečeva uživo

Kao najbolji teniski klub u Srbiji, Teniski klub Crvena zvezda se konstantno trudi da poboljša kvalitet usluga koje pruža! U skladu sa tim, sve turnire koji se igraju na našim terenima možete pratiti iz vašeg doma, uživo u visokom kvalitetu, iz bilo kog kraja sveta!

Čak i ukoliko propustite određeni deo nekog meča, možete da vratite snimak u nazad, i odgledate ga, potpuno besplatno!

Prenos uživo