Škola tenisa

O našoj školi tenisa…

Škola tenisa u Teniskom klubu Crvena zvezda je namenjena deci uzrasta od 4 do 16 godina, sa ciljem da se razviju i usavrše u teniskoj igri. Program se odvija u grupama, koje su prilagođene deci različitih uzrasta i nivoa iskustva. Deca će biti pod nadzorom stručnih trenera, koji će raditi na razvijanju tehnike, koordinacije, fizičke kondicije i mentalnih veština. Program se odvija u ugodnom i stimulativnom okruženju, gde će deca imati priliku da uče i igraju tenis sa vršnjacima, kao i da razviju svoje socijalne veštine. Pored toga, deca koja se upišu u školicu tenisa mogu imati priliku da učestvuju na turnirima i takmičenjima za decu. Cilj školice tenisa je da deca nauče da igraju tenis na pravi način, u ugodnoj atmosferi i da razviju svoj sportski duh i karakter.

 

U sekciji ispod možete pogledati sve trenere angažovane na radu u školici tenisa i pročitati njihove biografije. Ukoliko ste zainteresovani za dodatne informacije možete pozvati naš sekretarijat i informisati se o svemu što Vas zanima!
Kontaktirajte nasFAQ
Zašto je naša škola tenisa pravi izbor za Vaše dete?

Škola tenisa TK Crvena zvezda pravi je izbor za vaše dete jer nudi vrhunsku obuku pod vodstvom iskusnih trenera u sigurnom i podržavajućem okruženju. Klub poseduje moderne terene i opremu, a fokusiran je na razvoj ne samo teniskih veština, već i sportske discipline, timskog duha i zdravog načina života. Pored toga, deca imaju priliku da se takmiče na različitim nivoima, što doprinosi njihovom samopouzdanju i sveukupnom napretku.

Šta sve Vaše dete dobija u okviru naše škole tenisa?

U okviru naše škole tenisa, vaše dete dobija sveobuhvatan sportski program koji uključuje profesionalne časove tenisa, individualni pristup trenera, i prilagođene treninge za sve nivoe veština. Pored tehničkih i taktičkih veština, deca razvijaju i fizičku kondiciju, koordinaciju i timski duh. Takođe, organizujemo redovne turnire i takmičenja, pružajući deci priliku da steknu vredna takmičarska iskustva i izgrade samopouzdanje. Naša škola takođe brine o edukaciji o zdravom načinu života i važnosti sportske etike.

Kako funkcioniše upis u našu školu tenisa?

Upis u našu školu tenisa je jednostavan i brz proces. Prvo, potrebno je da posetite našu web stranicu ili nas kontaktirate telefonom kako biste dobili sve potrebne informacije. Nakon toga, popunjavate prijavni formular i dogovarate termin za inicijalni razgovor i procenu teniskog nivoa vašeg deteta. Na osnovu procene, dete se svrstava u odgovarajuću grupu prema uzrastu i nivou veština. Time osiguravamo personalizovan pristup i optimalan razvoj svakog deteta u našoj školi tenisa

Koliko traje i kada počinje naša škola tenisa?

Škola tenisa TK Crvena zvezda

Koje sve aktivnosti postoje van škole tenisa?

Škola tenisa TK Crvena zvezda

Galerija škole tenisa

Skola tenisa Beograd, Skolica tenisa beograd, Skola tenisa srbija, Skola tenisa u beogradu, Skola tenisa u Beogradu