Javni čas besplatne škole tenisa

Javni čas besplatne škole tenisa na našim terenima

Besplatna škola tenisa za decu od 5 do 9 godina traje od 01.10.2023. do 31.10.2023. TK Crvena zvezda zajedno sa kompanijom Data-Driven Lab po treći put organizuje besplatnu školu tenisa u trajanju od mesec dana koja će najmlađima uzrasta od 5 do 9 godina omogućiti da se upoznaju sa tenisom i druže sa svojim vršnjacima. U okviru ove promocije, 30. septembra 2023. godine organizovan je javni čas koji je uspešno i sproveden u delo.

‎ besplatna škola tenisa
Teniski klub Crvena zvezda i Data-Driven Lab već treći put organizuju besplatnu školu tenisa i time podstiču razvijanju omladine i sporta.

Teniski klub Crvena zvezda od svog osnivanja 1948. godine popularizuje ovaj sport i razvija mlade u takmičare koji su se proslavili širom sveta.

Dana 30.09.2023. u 11:00h na terenima TK Crvena zvezda uspešno je organizovan javni čas za decu uzrasta od 5 do 9 godina. Ovaj događaj privukao je mnoge zainteresovane mališane i njihove roditelje, obećavajući sjajan dan pun zabave.

Treneri Teniskog kluba Crvena zvezda su s velikom posvećenošću i strpljenjem radili sa najmlađim članovima, pružajući im osnovna znanja o teniskim udarcima, tehnikama i pravilima igre. Ovo iskustvo je bilo prilika za decu da se upoznaju sa ovim prelepim sportom i razvijaju svoje veštine.

Posebno se zahvaljujemo našem generalnom sponzoru Data-Driven Lab, i ostalim sponzorima kluba Voda VrnjciMetalfer groupBioenergy pointErste bankaRoma company i DPC Group, koji su doprineli organizaciji i realizaciji ovog dogadjaja.

Javni čas besplatne škole tenisa u Teniskom klubu Crvena zvezda bio je prilika za decu da se fizički aktiviraju, nauče nove veštine i steknu prijatelje. Klub se, zajedno sa svojim generalnim sponzorom Data-Driven Lab, ponosi što pruža besplatne mogućnosti za razvoj sportskih talenata među najmlađima, čime se doprinosi popularizaciji tenisa u zajednici.

Ovaj nezaboravan dan sigurno će ostati urezan u sećanju dece, roditelja i trenera. Teniski klub Crvena zvezda ostaje posvećen podršci mladim talentima i planira organizovanje sličnih događaja u budućnosti kako bi se tenis što više približio deci i omogućila im se prilika da se bave ovim prelepim sportom.

U prilogu se nalazi galerija sa slikama, te možete pogledati slike sa ovog događaja!

Svi zainteresovani mogu da se prijave za javni čas ali i tokom meseca na telefon +381 63 65 87 19.