Prvi koraci na terenu

Besplatna škola tenisa za decu od 5 do 9 godina u oktobru

Besplatna škola tenisa za decu od 5 do 9 godina održaće se od 01.10.2023. do 31.10.2023. TK Crvena zvezda zajedno sa kompanijom Data-Driven Lab po treći put organizuje besplatnu školu tenisa u trajanju od mesec dana koja će najmlađima uzrasta od 5 do 9 godina omogućiti da se upoznaju sa tenisom i druže sa svojim vršnjacima.

‎ besplatna škola tenisa
Teniski klub Crvena zvezda i Data-Driven Lab već treći put organizuju besplatnu školu tenisa i time podstiču razvijanju omladine i sporta.

Teniski klub Crvena zvezda od svog osnivanja 1948. godine popularizuje ovaj sport i razvija mlade u takmičare koji su se proslavili širom sveta.

Slobodan Živojinović, Jelena Janković, Nenad Zimonjić i Viktor Troicki su najpoznatiji među zvezdinim takmičarima.

Tim povodom direktor TK Crvena zvezda Slobodan Vojinović dao je sledeću izjavu:

U današnje vreme bavljenje sportom postaje sve važnija karika u zdravom razvoju svakog deteta. Ova akcija ima za cilj da se deca uvedu u svet sporta i da sa svojim vršnjacima na zabavan način razvijaju svoje telo i um. Kao klub naravno da želimo da deca ostanu u tenisu. Trudićemo se da nauče da igraju tenis, steknu brojne prijatelje i veštine koje će ih obogatiti na putu odrastanja.
Slobodan Vojinović, teniski klub Crvena Zvezda

Praćenjem svih aktivnosti kluba od strane Data-Driven Lab, a posebno one koje su vezane za najmlađe Anastasija Vivatenko izjavila je:

Danas, zajedno sa klubom, drugu godinu zaredom pokrećemo odličnu aktivnost – mesec dana besplatne škole tenisa. Mislim da je to lepa prilika da deca saznaju više o tenisu i sportu. Data-Driven Lab je ponosna što je deo oblikovanja budućnosti tenisa u zemlji i što pomaže oživljavanju ovakvih događaja. Lepo je gledati prve korake dece u sportu i da upravo oni izazivaju takvu emociju i sreću kod dece.
Anastasija Vivatenko, kompanija Data-Driven Lab

U tu svrhu 30.09.2023. u 11:00h na terenima TK Crvena Zvezda se organizuje javni čas. Svim polaznicima su obezbeđeni reketi, lopte i drugi rekviziti kao uvod u mesec dana korisne i zdrave zabave.

Dana
Časova
Minuta
Sekundi

Svi zainteresovani mogu da se prijave za javni čas ali i tokom meseca na telefon +381 63 65 87 19.